Master Geographical Information Sciences - Vrije Universiteit Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Geographical Information Sciences

WO master (deeltijd)


Vrije Universiteit Amsterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Geographical Information Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Geographical Information Sciences studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) Geographical Information Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op geografische informatie systemen (GIS), n van de snelst groeiende gebieden van informatie technologie en wordt gezien als een essentieel werktuig in diverse gebieden van het (staats)bestuur en het bedrijfsleven. De opleiding wordt gegeven in samenwerking met UNIGIS, een netwerk van universiteiten die samenwerken in het ontwerpen en leveren van afstandsonderwijs in GIS.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Geographical Information Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
Afstandsonderwijsja
Bindend studieadvies10 ECTS
DUO-studiecode75040
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingSociale geografie en planologie
InstellingVrije Universiteit Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Geographical Information Sciences

Wat kost het om WO Geographical Information Sciences te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Geographical Information Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Geographical Information Sciences) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75040

Waar kan je Geographical Information Sciences studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Sociale geografie en planologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.