Master Master of Sports - Fontys Hogescholen (Eindhoven)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master of Sports

HBO master (deeltijd)


Fontys Hogescholen Eindhoven

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 1e plek van 2 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master of Sports aan de Fontys Hogescholen Eindhoven (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master of Sports studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Master of Sports is gericht op de beïnvloeding van bewegingsgedrag in bijvoorbeeld het onderwijs of de gezondheidszorg. Het accent ligt op toegepast onderzoek, met name op het ontwerpen en implementeren van bewezen effectieve programma's. In de specialisatie Metabolism and Nutrition bestudeer je voeding en metabolisme (stofwisseling) in een Europees perspectief. De specialisatie Physical Activity and Health legt de nadruk op veroudering, chronische ziekte, inactiviteit en bewegen. Je leert bijvoorbeeld interventieprogramma's ontwikkelen. Na de opleiding ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van beroepsgroepen door middel van de wetenschappelijk onderbouwde beïnvloeding van bewegingsgedrag.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master of Sports aan de Fontys Hogescholen Eindhoven. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
Avondonderwijsja
DUO-studiecode70083
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSport en Bewegen
InstellingFontys Hogescholen Eindhoven
StadEindhoven (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master of Sports

Wat kost het om HBO Master of Sports te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (deeltijd)� 0
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master of Sports aan de Fontys Hogescholen Eindhoven? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master of Sports) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70083

Waar kan je Master of Sports studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Fontys Hogescholen Eindhoven

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Sport en Bewegen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.