Master Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective - NHTV internationaal hoger onderwijs Breda (Breda)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective

HBO master (voltijd / deeltijd)


NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

2 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 2 van heel nederland binnen de studierichting HBO Bedrijfskunde en management.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 5 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective aan de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective is gericht op de overgang van de kenniseconomie naar de belevingseconomie, die gecontroleerd wordt door consumenten en bedrijven. Je leert om op een creatieve en innovatieve manier waarden uit het belevingsperspectief te halen en deze te gebruiken in de bedrijfsvoering. Je ontwikkelt je managementkennis en leiderschapsvermogen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective aan de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode70073
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingNHTV internationaal hoger onderwijs Breda
StadBreda (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective

Wat kost het om HBO Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective aan de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70073

Waar kan je Imagineering, Master in Business Innovation from the Experience Perspective studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.