Master Zorgtraject Ontwerp - Hogeschool Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Zorgtraject Ontwerp

HBO master (deeltijd)


Hogeschool Utrecht

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 1e plek van 3 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Zorgtraject Ontwerp aan de Hogeschool Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Zorgtraject Ontwerp studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Zorgtraject Ontwerp leidt hulpverleners op voor het ontwerpen van zorgtrajecten. Innovatie, ook op het gebied van beleidsontwikkeling, is van groot belang om hoogwaardige zorg in de toekomst te waarborgen. Tijdens de opleiding leer je de combinatie van zorginhoudelijke, bedrijfskundige en wetenschappelijke vaardigheden om zodoende zorgtrajecten te ontwerpen en implementeren.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Zorgtraject Ontwerp aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
Afstandsonderwijsja
DUO-studiecode70082
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingOverig gezondheidszorg
InstellingHogeschool Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Zorgtraject Ontwerp

Wat kost het om HBO Zorgtraject Ontwerp te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Zorgtraject Ontwerp aan de Hogeschool Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Zorgtraject Ontwerp) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70082

Waar kan je Zorgtraject Ontwerp studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Overig gezondheidszorg. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.