Master Theologie Algemeen - Theologische Universiteit Kampen (Kampen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Theologie Algemeen

WO master (voltijd / deeltijd)


Theologische Universiteit Kampen

2 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 2 van heel nederland binnen de studierichting WO Theologie en Levensbeschouwing.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 12 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Theologie Algemeen aan de Theologische Universiteit Kampen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Theologie Algemeen studeren?

De universitaire masteropleiding Theologie Algemeen is gericht op de wetenschappelijke beoefening van gereformeerde theologie. De opleiding biedt een verdieping en afronding van de algemene basisopleiding in de bachelorfase. Dit gebeurt door middel van een specialisatietraject binnen één van de vakgebieden van de gereformeerde theologie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Theologie Algemeen aan de Theologische Universiteit Kampen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode66117
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingTheologie en Levensbeschouwing
InstellingTheologische Universiteit Kampen
StadKampen (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Theologie Algemeen

Wat kost het om WO Theologie Algemeen te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Theologie Algemeen aan de Theologische Universiteit Kampen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Theologie Algemeen) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 66117

Waar kan je Theologie Algemeen studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Theologische Universiteit Kampen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Theologie en Levensbeschouwing. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.