Master Leraar Fries - NHL Hogeschool (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Leraar Fries

HBO master (deeltijd)


NHL Hogeschool locatie Groningen

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Leraar Fries aan de NHL Hogeschool locatie Groningen (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Leraar Fries studeren?

De hbo masteropleiding Leraar Fries is gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden om leerlingen te begeleiden tijdens een zelfstandig leerproces. Ook leer je dat proces samen met de leerling te organiseren, te evalueren en bij te stellen. Verder zul je in samenwerking met collega's vorm en inhoud geven aan vakoverstijgende onderdelen. De onderwijskundige voorbereiding is gekoppeld aan het vak Fries. Dit vak gaat in op de taalkunde, letterkunde, cultuur en taalbeheersing van de Friese taal.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Leraar Fries aan de NHL Hogeschool locatie Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode45276
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLerarenopleiding talen
InstellingNHL Hogeschool locatie Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Leraar Fries

Wat kost het om HBO Leraar Fries te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Leraar Fries aan de NHL Hogeschool locatie Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Leraar Fries) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 45276

Waar kan je Leraar Fries studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de NHL Hogeschool locatie Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Lerarenopleiding talen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.