Master Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg - Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg

WO master (deeltijd)


Radboud Universiteit Nijmegen

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenquÔŅĹteerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg studeren?

De postinitiŽle masteropleiding (wo) Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg is gericht op zorgprofessionals die willen leren hoe ze op een duurzame wijze kunnen bijdragen aan de bewustwording van kwalitatief goede zorg, hoe ze kunnen anticiperen en inspelen op veranderingen en ontwikkelingen in het veld, en hoe ze interdisciplinaire coalities tot stand kunnen brengen om voorgestelde veranderingen te implementeren.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75126
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingGezondheidswetenschappen
InstellingRadboud Universiteit Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg

Wat kost het om WO Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75126

Waar kan je Kwaliteit en Veiligheid in de PatiŽntenzorg studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Radboud Universiteit Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Gezondheidswetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.