Master Healthy Ageing Professional - Hanzehogeschool Groningen (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Healthy Ageing Professional

HBO master (voltijd / deeltijd)


Hanzehogeschool Groningen

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Healthy Ageing Professional aan de Hanzehogeschool Groningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Healthy Ageing Professional studeren?

De hbo masteropleiding Healthy Ageing Professional is gericht op het bedenken en uitvoeren van oplossingen om mensen langer gezond en maatschappelijk actief te houden. Hierbij komen onderwerpen aan bod als gezond opgroeien, gezond blijven en de preventie van gezondheidsproblematiek en sociale problemen. Je leert hoe je via interprofessionele samenwerking op het vlak van preventie, participatie, sport en bewegen kunt bijdragen aan een doelmatigere organisatie van zorg en welzijn.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Healthy Ageing Professional aan de Hanzehogeschool Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode49127
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingManagement in de Zorg
InstellingHanzehogeschool Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Healthy Ageing Professional

Wat kost het om HBO Healthy Ageing Professional te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Healthy Ageing Professional aan de Hanzehogeschool Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Healthy Ageing Professional) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 49127

Waar kan je Healthy Ageing Professional studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hanzehogeschool Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Management in de Zorg. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.