Master Master in Managing Information and Sustainable Change - Radboud Universiteit Nijmegen (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master in Managing Information and Sustainable Change

WO master (deeltijd)


Radboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master in Managing Information and Sustainable Change aan de Radboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master in Managing Information and Sustainable Change studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) Management of Information and Sustainable Change richt zich op de vraag hoe je in een managementfunctie kunt omgaan met de snel veranderende wereld om ons heen en hoe je hierop kunt inspelen. Dynamisch (leren) organiseren en het beschouwen van informatiegerelateerde vraagstukken staan hierbij centraal.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master in Managing Information and Sustainable Change aan de Radboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75125
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMilieuwetenschappen
InstellingRadboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Master in Managing Information and Sustainable Change

Wat kost het om WO Master in Managing Information and Sustainable Change te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master in Managing Information and Sustainable Change aan de Radboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master in Managing Information and Sustainable Change) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75125

Waar kan je Master in Managing Information and Sustainable Change studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Radboud Universiteit Nijmegen locatie Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Milieuwetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.