Master Shipping and Transport - Netherlands Maritime University (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Shipping and Transport

HBO master (voltijd / deeltijd)


Netherlands Maritime University Rotterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Shipping and Transport aan de Netherlands Maritime University Rotterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Shipping and Transport studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Shipping and Transport is gericht op transport in de haven- en zeevervoersector. De wereldhandel groeit steeds sneller en productieketens zijn geografisch verspreid waardoor het steeds complexer wordt om transportsystemen en het transporteren van goederen te managen. Je ontwikkelt tactische en strategische vaardigheden op het gebied van transport en vervoer. Je bent je bewust van de sociale effecten van transport en vervoer op arbeidsomstandigheden, veiligheid en bescherming van het milieu. Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden, overredingskracht en sociale vaardigheden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Shipping and Transport aan de Netherlands Maritime University Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode70068
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingVervoer en logistiek
InstellingNetherlands Maritime University Rotterdam
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Shipping and Transport

Wat kost het om HBO Shipping and Transport te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Extra studiekosten� 12500
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Shipping and Transport aan de Netherlands Maritime University Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Shipping and Transport) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70068

Waar kan je Shipping and Transport studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Netherlands Maritime University Rotterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Vervoer en logistiek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.