Master Nanobiology (joint degree) - Technische Universiteit Delft (Delft)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Nanobiology (joint degree)

WO master (voltijd)


Technische Universiteit Delft

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Nanobiology (joint degree) aan de Technische Universiteit Delft en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Nanobiology (joint degree) studeren?

De wo master Nanobiologie geeft je de kennis om de moleculaire basis van gezondheid en ziekte te begrijpen. Kennis van zowel fysische en (moleculair) biologische aspecten is hierbij essentieel. In de master Nanobiologie komen biologie, met name de biologie omtrent menselijke gezondheid en nanofysica bij elkaar. Na afronding van deze tweejarige master ben je in staat te werken in fundamenteel en toegepast onderzoek bij onderzoeksorganisaties, de overheid of in de industrie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Nanobiology (joint degree) aan de Technische Universiteit Delft. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode65011
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBiologie
InstellingTechnische Universiteit Delft
StadDelft (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Nanobiology (joint degree)

Wat kost het om WO Nanobiology (joint degree) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Nanobiology (joint degree) aan de Technische Universiteit Delft? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Nanobiology (joint degree)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 65011

Waar kan je Nanobiology (joint degree) studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- WO ma Nanobiology (joint degree) Rotterdam Erasmus Universiteit Rotte [...]  vt
- WO ma Nanobiology (joint degree) Delft Technische Universiteit Delft  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Biologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.