Master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences - Vrije Universiteit Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

WO master (voltijd)


Vrije Universiteit Amsterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Musculoskeletal Physiotherapy Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Musculoskeletal Physiotherapy Sciences studeren?

De universitaire masteropleidng Musculoskeletal Physiotherapy Sciences)is specifiek toegespitst op klinisch experimenteel onderzoek binnen de musculoskeletale fysiotherapie. De opleiding heeft een multidisciplinair karakter. De studie richt zich daarom niet alleen op fysiotherapeuten maar ook studenten met een andere vooropleiding met interesse in klinisch experimenteel onderzoek. De opleiding leidt tot kennis van hoogwaardig onderzoek in fysiotherapie, van preklinisch onderzoek in een testomgeving tot het evalueren van de effecten van nieuwe interventies in een kliniek. Studenten leren het toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in een eigen onderzoeksproject.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode69317
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingGezondheidswetenschappen
InstellingVrije Universiteit Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

Wat kost het om WO Musculoskeletal Physiotherapy Sciences te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Musculoskeletal Physiotherapy Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Musculoskeletal Physiotherapy Sciences) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 69317

Waar kan je Musculoskeletal Physiotherapy Sciences studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Gezondheidswetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.