Master Sociale Interventie - Landelijk Expertisecentrum Sociale Interventie (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Sociale Interventie

WO master (deeltijd)


Landelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Sociale Interventie aan de Landelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Sociale Interventie studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) Sociale Interventie is gericht op interventies waaraan een maatschappelijk vraagstuk ten grondslag ligt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken als overlast, sociaal isolement of werkloosheid. Je leert dat sociale interventies meestal plaatsvinden binnen een bepaald domein en hoe je ze theoretisch en methodisch kunt onderbouwen en hoe je interventies op elkaar afstemt. Ook leer je hoe je een samenhangend interventieprogramma kunt ontwerpen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Sociale Interventie aan de Landelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75028
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSociologie en Sociale studies
InstellingLandelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Sociale Interventie

Wat kost het om WO Sociale Interventie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Sociale Interventie aan de Landelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Sociale Interventie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75028

Waar kan je Sociale Interventie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Landelijk Expertisecentrum voor Sociale Interventie

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Sociologie en Sociale studies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.