Master Physical Education and Sport Pedagogy - Windesheim (Zwolle)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Physical Education and Sport Pedagogy

HBO master (deeltijd)


Windesheim locatie Zwolle

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 2e plek van 2 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Physical Education and Sport Pedagogy aan de Windesheim locatie Zwolle (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Physical Education and Sport Pedagogy studeren?

De hbo masteropleiding Physical Education and Sport Pedagogy gebruikt pedagogische en didactische vraagstukken voor het ontwerpen en implementeren van beweegprogramma’s. De school is het vertrekpunt en vanuit daar worden er relaties gelegd met bewegen, sport in de buurt en de georganiseerde sport. Van uit de pedagogische kennis wordt er geanalyseerd en probleem oplossend te werk gegaan op een gefundeerde wijze met als doel het vergroten van de pedagogische kwaliteit in de eigen context.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Physical Education and Sport Pedagogy aan de Windesheim locatie Zwolle. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
Afstandsonderwijsja
DUO-studiecode70185
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSport en Bewegen
InstellingWindesheim locatie Zwolle
StadZwolle (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Physical Education and Sport Pedagogy

Wat kost het om HBO Physical Education and Sport Pedagogy te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Physical Education and Sport Pedagogy aan de Windesheim locatie Zwolle? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Physical Education and Sport Pedagogy) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70185

Waar kan je Physical Education and Sport Pedagogy studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Windesheim locatie Zwolle

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Sport en Bewegen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.