Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening

HBO master (deeltijd)


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 5e plek van 6 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening biedt je een gereedschapskist met instrumenten met als uiteindelijk doel het leveren van goede producten voor de juiste klant op de beste wijze. De opleiding is bedoeld voor managers of adviseurs in de zorg of maatschappelijke dienstverlening.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70163
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingManagement in de Zorg
InstellingHogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening

Wat kost het om HBO Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70163

Waar kan je Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Management in de Zorg. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.