Master Social Work (joint degree) - NHL Hogeschool (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Social Work (joint degree)

HBO master (deeltijd)


NHL Hogeschool locatie Groningen

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 7e plek van 11 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Social Work (joint degree) aan de NHL Hogeschool locatie Groningen (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Social Work (joint degree) studeren?

De hbo masteropleiding Social Work (joint degree) is gericht op het opleiden van professionals tot senior social workers. Ontwikkelingen als vergrijzing, integraal werken en marktwerking vragen om ervaren en gespecialiseerde professionals. De opleiding bereidt je voor zodat je op basis van een brede theoretische kennis kunt analyseren, innoveren, adviseren en verbinden. Je ontwikkelt nieuwe aanpakken voor complexe vraagstukken en kunt beleidsplannen vertalen naar de praktijk. Op basis van de eigen praktijkervaringen en praktijkgericht onderzoek, kun je het management adviseren en zodoende ben je de spil tussen uitvoering en beleid.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Social Work (joint degree) aan de NHL Hogeschool locatie Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode49500
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSocial Work
InstellingNHL Hogeschool locatie Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Social Work (joint degree)

Wat kost het om HBO Social Work (joint degree) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Social Work (joint degree) aan de NHL Hogeschool locatie Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Social Work (joint degree)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 49500

Waar kan je Social Work (joint degree) studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
6,88 dt HBO ma Social Work (joint degree) Groningen Hanzehogeschool Groningen  dt
6,88 dt HBO ma Social Work (joint degree) Groningen NHL Hogeschool  dt
- HBO ma Social Work (joint degree) Leeuwarden NHL Hogeschool  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Social Work. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.