Master Veiligheidszorg, Recht en Bestuur - Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Veiligheidszorg, Recht en Bestuur

WO master (deeltijd)


Radboud Universiteit Nijmegen

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Veiligheidszorg, Recht en Bestuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Veiligheidszorg, Recht en Bestuur studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) Veiligheidszorg, Recht en Bestuur is gericht op het versterken van je bestuurskundige, criminologische en juridische inzicht in vraagstukken rondom veiligheid en veiligheidszorg. Hierbij komen bestuurlijke, organisatorische en uitvoeringsgerichte aspecten van de veiligheidszorg aan bod, met aandacht voor zowel de publieke als private sector. Themas die onder meer aan bod komen zijn: de verhouding tussen de overheid en andere partijen in de aanpak van onveiligheid, discoursvorming rondom toezicht, handhaving en repressie, gebruik van nieuwe technologien in de preventie van criminaliteit en crisismanagement.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Veiligheidszorg, Recht en Bestuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75119
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingRadboud Universiteit Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Veiligheidszorg, Recht en Bestuur

Wat kost het om WO Veiligheidszorg, Recht en Bestuur te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Veiligheidszorg, Recht en Bestuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Veiligheidszorg, Recht en Bestuur) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75119

Waar kan je Veiligheidszorg, Recht en Bestuur studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Radboud Universiteit Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.