Master Forensisch Sociale Professional - Hogeschool Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Forensisch Sociale Professional

HBO master (deeltijd)


Hogeschool Utrecht

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Forensisch Sociale Professional aan de Hogeschool Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Forensisch Sociale Professional studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Forensisch Sociale Professional is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in drang- en dwangcontexten, meestal binnen het justitile domein, en binnen deze contexten een sleutelrol spelen in het terugdringen van recidive. Tot de doelgroep behoren onder meer medewerkers in justitile inrichtingen, (gesloten) jeugdzorg, maatschappelijk opvang, reclassering, GGZ en gemeenten. Binnen de opleiding worden bestaande competenties op het sociale, pedagogische, juridische en veiligheidskundige vlak verder ontwikkeld en kan kennis worden verdiept en verbeterd.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Forensisch Sociale Professional aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70184
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingForensisch Sociale Professional
InstellingHogeschool Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Forensisch Sociale Professional

Wat kost het om HBO Forensisch Sociale Professional te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Forensisch Sociale Professional aan de Hogeschool Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Forensisch Sociale Professional) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70184

Waar kan je Forensisch Sociale Professional studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Forensisch Sociale Professional. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.