Master Master in Toegepaste Psychologie voor professionals - Hogeschool NCOI (Diverse locaties)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master in Toegepaste Psychologie voor professionals

HBO master (deeltijd / duaal)


Hogeschool NCOI

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master in Toegepaste Psychologie voor professionals aan de Hogeschool NCOI (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master in Toegepaste Psychologie voor professionals studeren?

De hbo masteropleiding Toegepaste Psychologie voor professionals richt zich op werkenden die zich willen ontwikkelen in de psychologie. Deze opleiding biedt een aantal specialisatiemogelijkheden, zoals: arbeid en organisatie, organisatie en personeel, marketing en reclame, hulpverlening of kinderen en jeugd.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master in Toegepaste Psychologie voor professionals aan de Hogeschool NCOI. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd / duaal)
DUO-studiecode44507
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingToegepaste Psychologie
InstellingHogeschool NCOI
StadDiverse locaties (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master in Toegepaste Psychologie voor professionals

Wat kost het om HBO Master in Toegepaste Psychologie voor professionals te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master in Toegepaste Psychologie voor professionals aan de Hogeschool NCOI? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master in Toegepaste Psychologie voor professionals) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 44507

Waar kan je Master in Toegepaste Psychologie voor professionals studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool NCOI

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toegepaste Psychologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.