Master Project & Process Management in the Domain of Land and Water - Van Hall Larenstein (Velp)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Project & Process Management in the Domain of Land and Water

HBO master (deeltijd)


Van Hall Larenstein locatie Velp

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Project & Process Management in the Domain of Land and Water aan de Van Hall Larenstein locatie Velp (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Project & Process Management in the Domain of Land and Water studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Project en Process Management richt zich op het ontwikkelen van beleid en visie op het gebied van land en water. Kennis over watermanagement wordt uitgebreid en je ontwikkelt je managementvaardigheden. In de opleiding worden processen uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden op het gebied van landgebruik, integraal waterbeheer, ruimtelijke planvorming, tuin en landschap en bos en natuurbeheer. Tijdens de opleiding krijg je intensieve persoonlijke begeleiding.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Project & Process Management in the Domain of Land and Water aan de Van Hall Larenstein locatie Velp. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70056
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMilieustudies
InstellingVan Hall Larenstein locatie Velp
StadVelp (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Project & Process Management in the Domain of Land and Water

Wat kost het om HBO Project & Process Management in the Domain of Land and Water te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Project & Process Management in the Domain of Land and Water aan de Van Hall Larenstein locatie Velp? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Project & Process Management in the Domain of Land and Water) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70056

Waar kan je Project & Process Management in the Domain of Land and Water studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Van Hall Larenstein locatie Velp

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Milieustudies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.