Master Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE - Hogeschool van Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE

HBO master (deeltijd)


Hogeschool van Amsterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE aan de Hogeschool van Amsterdam (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Integraal Leiderschap voor PO, VO en BVE neemt de dagelijkse werkelijkheid van de leidinggevende vo/mbo als uitgangspunt. Theorie en praktijk worden steeds met elkaar verbonden. De nadruk ligt op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en onderwijskundig leiderschap. De opleiding biedt leidinggevenden in VO en MBO de kans om zich verder te ontwikkelen in leiderschap en meer te leren over organisatieontwikkeling met de nadruk op sturen in complexe processen, waarbij leiderschapsontwikkeling en schoolontwikkeling hand in hand gaan.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE aan de Hogeschool van Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70045
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingPedagogiek
InstellingHogeschool van Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE

Wat kost het om HBO Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE aan de Hogeschool van Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70045

Waar kan je Integraal Leiderschap voor Schoolleiders PO, VO en BVE studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Pedagogiek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.