Master Urban Environmental Management - Wageningen University (Wageningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Urban Environmental Management

WO master (voltijd)


Wageningen University

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 4e plek van 18 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Urban Environmental Management aan de Wageningen University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Urban Environmental Management studeren?

De universitaire masteropleiding Urban Environmental Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op de mondiale verstedelijking. Je verdiept je bijvoorbeeld in de slechte infrastructuur, overbevolking en milieuvervuiling. Je probeert oplossingen te bedenken voor de negatieve gevolgen van de toenemende verstedelijking.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Urban Environmental Management aan de Wageningen University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60110
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingSociale geografie en planologie
InstellingWageningen University
StadWageningen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Urban Environmental Management

Wat kost het om WO Urban Environmental Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Urban Environmental Management aan de Wageningen University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Urban Environmental Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60110

Waar kan je Urban Environmental Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Wageningen University

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Sociale geografie en planologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.