Master Master of Urban and Area Development (joint degree) - Saxion (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master of Urban and Area Development (joint degree)

HBO master (deeltijd)


Saxion Utrecht

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master of Urban and Area Development (joint degree) aan de Saxion Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master of Urban and Area Development (joint degree) studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Urban and Area Development (joint degree) is een tweejarige masteropleiding voor professionals in stedelijke vernieuwing en gebiedsontwikkeling. Je focust nadrukkelijk op leren uit je eigen praktijk. Naast actuele kennis en vaardigheden ontwikkel je de juiste attitude en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om gebiedsontwikkeling succesvol aan te sturen. Actuele praktijkprojecten en vaardigheidstrainingen zet je direct in je eigen praktijk in.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master of Urban and Area Development (joint degree) aan de Saxion Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70179
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingRuimtelijke ordening en planologie
InstellingSaxion Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master of Urban and Area Development (joint degree)

Wat kost het om HBO Master of Urban and Area Development (joint degree) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master of Urban and Area Development (joint degree) aan de Saxion Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master of Urban and Area Development (joint degree)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70179

Waar kan je Master of Urban and Area Development (joint degree) studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- HBO ma Master of Urban and Area Development (jo [...] Utrecht Hogeschool Utrecht  dt
- HBO ma Master of Urban and Area Development (jo [...] Utrecht Saxion  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Ruimtelijke ordening en planologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.