Master Environmental and Energy Management - Universiteit Twente (Leeuwarden)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Environmental and Energy Management

WO master (voltijd)


Universiteit Twente locatie Leeuwarden

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 6e plek van 6 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Environmental and Energy Management aan de Universiteit Twente locatie Leeuwarden en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Environmental and Energy Management studeren?

De postinitiële masteropleiding (wo) Master of Environmental and Energy management is gericht op de verschillende aspecten die met publiek of private management van energie en milieu te maken hebben. Je verdiept je kennis en vaardigheden binnen dit gebied, zodat je in staat bent mee te werken aan de ontwikkeling van duurzame energie. Centraal staat daarbij dat je anderen kan adviseren bij of meehelpt aan onder andere beleid en productie in het maken van milieuvriendelijke keuzes.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Environmental and Energy Management aan de Universiteit Twente locatie Leeuwarden. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode75039
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMilieuwetenschappen
InstellingUniversiteit Twente locatie Leeuwarden
StadLeeuwarden (Friesland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Environmental and Energy Management

Wat kost het om WO Environmental and Energy Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Environmental and Energy Management aan de Universiteit Twente locatie Leeuwarden? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Environmental and Energy Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75039

Waar kan je Environmental and Energy Management studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
6,38 WO ma Environmental and Energy Management Leeuwarden Universiteit Twente  vt
- WO ma Environmental and Energy Management Enschede Universiteit Twente  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Milieuwetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.