Master Personal Leadership in Innovation and Change - Zuyd Hogeschool (Sittard)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Personal Leadership in Innovation and Change

HBO master (deeltijd)


Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 1e plek van 13 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Personal Leadership in Innovation and Change aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Personal Leadership in Innovation and Change studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Personal Leadership in Innovation and Change richt zich op het managen van processen en die succesvol te laten verlopen. Daarbij speelt het ontwikkelen van een sterke authentieke persoonlijkheid een centrale rol binnen de opleiding. Dit houdt in dat je leert om een visie te ontwikkelen en een eigen koers te durven varen in een innovatieve omgeving.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Personal Leadership in Innovation and Change aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70103
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingPersoneel en Arbeid
InstellingZuyd Hogeschool locatie Sittard
StadSittard (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Personal Leadership in Innovation and Change

Wat kost het om HBO Personal Leadership in Innovation and Change te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Personal Leadership in Innovation and Change aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Personal Leadership in Innovation and Change) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70103

Waar kan je Personal Leadership in Innovation and Change studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Personeel en Arbeid. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.