Master Fiscaal Recht - Nyenrode Business Universiteit (Breukelen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Fiscaal Recht

WO master (deeltijd)


Nyenrode Business Universiteit

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 1e plek van 2 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Fiscaal Recht studeren?

De universitaire masteropleiding Fiscaal Recht is een deeltijdopleiding met extra aandacht voor horizontaal toezicht en het professionaliseren van de benodigde vaardigheden. Je krijgt de theoretische kennis en leert de praktische toepassing om je rol als fiscalist vakkundig en gedegen te kunnen vervullen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode60687
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingFiscaal recht
InstellingNyenrode Business Universiteit
StadBreukelen (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Fiscaal Recht

Wat kost het om WO Fiscaal Recht te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Fiscaal Recht aan de Nyenrode Business Universiteit? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Fiscaal Recht) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60687

Waar kan je Fiscaal Recht studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Nyenrode Business Universiteit

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Fiscaal recht. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.