Master Offshore and Dredging Engineering - Technische Universiteit Delft (Delft)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Offshore and Dredging Engineering

WO master (voltijd)


Technische Universiteit Delft

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 21e plek van 22 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Offshore and Dredging Engineering aan de Technische Universiteit Delft en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Offshore and Dredging Engineering studeren?

De universitaire masteropleiding Offshore Engineering is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op het leren ontwerpen van bijvoorbeeld drijvende platformen voor de olie- en gasindustrie, onderzeese pijpleidingen en andere onderwater apparatuur. Offshore Engineering is multi-disciplinair en omvat werktuigbouwkunde, civiele techniek, maritieme techniek en ook economische en milieutechnische aspecten.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Offshore and Dredging Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60178
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingEngels
StudierichtingConstructiestudies
InstellingTechnische Universiteit Delft
StadDelft (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Offshore and Dredging Engineering

Wat kost het om WO Offshore and Dredging Engineering te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Offshore and Dredging Engineering aan de Technische Universiteit Delft? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Offshore and Dredging Engineering) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60178

Waar kan je Offshore and Dredging Engineering studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Technische Universiteit Delft

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Constructiestudies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.