Master Business Information Technology - Universiteit Twente (Enschede)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Business Information Technology

WO master (voltijd)


Universiteit Twente

3 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 3 van heel nederland binnen de studierichting WO Informatiekunde.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 3e plek van 6 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Business Information Technology aan de Universiteit Twente en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Business Information Technology studeren?

De universitaire masteropleiding Business Information Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op informatiesystemen ontwerpen, informatie uit databases verzamelen en bedrijfsprocessen ontwikkelen. Je besteedt niet alleen aandacht aan technische thema's, zoals databasetechnologie, software engineering en computernetwerken, maar ook aan bedrijfsgerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan organisatiewetenschap, projectmanagement en economie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Business Information Technology aan de Universiteit Twente. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60025
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingInformatiekunde
InstellingUniversiteit Twente
StadEnschede (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Business Information Technology

Wat kost het om WO Business Information Technology te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Business Information Technology aan de Universiteit Twente? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Business Information Technology) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60025

Waar kan je Business Information Technology studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Twente

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Informatiekunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters




Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.