Master Business Information Systems - Technische Universiteit Eindhoven (Eindhoven)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Business Information Systems

WO master (voltijd)


Technische Universiteit Eindhoven

2 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 2 van heel nederland binnen de studierichting WO Informatiekunde.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 6 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Business Information Systems aan de Technische Universiteit Eindhoven en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Business Information Systems studeren?

De universitaire masteropleiding Business Information Systems is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op de ontwikkeling van informatiesystemen. Dit gebeurt vanuit een bedrijfskundig perspectief. Je besteedt veel aandacht aan informatica en bedrijfskunde.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Business Information Systems aan de Technische Universiteit Eindhoven. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60432
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingEngels
StudierichtingInformatiekunde
InstellingTechnische Universiteit Eindhoven
StadEindhoven (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Business Information Systems

Wat kost het om WO Business Information Systems te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Business Information Systems aan de Technische Universiteit Eindhoven? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Business Information Systems) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60432

Waar kan je Business Information Systems studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Technische Universiteit Eindhoven

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Informatiekunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.