Master Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) - Vrije Universiteit Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research)

WO master (voltijd)


Vrije Universiteit Amsterdam

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 6e plek van 30 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Social Psychology (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De opleiding is gericht op de verdieping van sociaal-psychologische kennis en op het aanleren van experimentele sociaal-psychologische onderzoeksvaardigheden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60053
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingPsychologie
InstellingVrije Universiteit Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research)

Wat kost het om WO Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60053

Waar kan je Social Psychology: Regulation of Social Behaviour (research) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Psychologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.