Master Psychologie en Geestelijke Gezondheid - Tilburg University (Tilburg)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Psychologie en Geestelijke Gezondheid

WO master (voltijd)


Tilburg University

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 28e plek van 30 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Psychologie en Geestelijke Gezondheid aan de Tilburg University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Psychologie en Geestelijke Gezondheid studeren?

De universitaire masteropleiding Psychologie en Geestelijke Gezondheid is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op de geestelijke gezondheid van mensen van alle leeftijden. Psychische problemen staan centraal. Maar je besteedt ook aandacht aan preventie en aan de samenhangende problemen op verschillende levensgebieden, bijvoorbeeld de combinatie van werk en gezin.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Psychologie en Geestelijke Gezondheid aan de Tilburg University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60076
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingPsychologie
InstellingTilburg University
StadTilburg (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Psychologie en Geestelijke Gezondheid

Wat kost het om WO Psychologie en Geestelijke Gezondheid te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Psychologie en Geestelijke Gezondheid aan de Tilburg University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Psychologie en Geestelijke Gezondheid) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60076

Waar kan je Psychologie en Geestelijke Gezondheid studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Tilburg University

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Psychologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.