Master Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) - Universiteit Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research)

WO master (voltijd)


Universiteit Utrecht

1 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 1 van heel nederland binnen de studierichting WO Psychologie.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 30 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) aan de Universiteit Utrecht en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Methodology and Statistics of Behavioural and Social Sciences (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De opleiding is gericht op methodologisch en statistisch onderzoek op het gebied van de gedragswetenschappen en sociale wetenschappen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) aan de Universiteit Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60384
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingPsychologie
InstellingUniversiteit Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research)

Wat kost het om WO Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) aan de Universiteit Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60384

Waar kan je Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences (research) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Psychologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.