Master Quantitative Finance and Actuarial Science - Tilburg University (Tilburg)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Quantitative Finance and Actuarial Science

WO master (voltijd)


Tilburg University

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 5e plek van 10 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Quantitative Finance and Actuarial Science aan de Tilburg University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Quantitative Finance and Actuarial Science studeren?

De universitaire masteropleiding Quantitive Finance and Actuarial Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op risicomanagement, dat tegenwoordig vooral is gebaseerd op kwantitatieve modellen. Met hulp van een risicomodel maak je bijvoorbeeld een afweging van de geschatte risico's en de verwachte opbrengsten van een product dat in de markt wordt gezet.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Quantitative Finance and Actuarial Science aan de Tilburg University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60058
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingEngels
StudierichtingEconometrie
InstellingTilburg University
StadTilburg (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Quantitative Finance and Actuarial Science

Wat kost het om WO Quantitative Finance and Actuarial Science te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Quantitative Finance and Actuarial Science aan de Tilburg University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Quantitative Finance and Actuarial Science) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60058

Waar kan je Quantitative Finance and Actuarial Science studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Tilburg University

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Econometrie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.