Master Real Estate Studies - Rijksuniversiteit Groningen (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Real Estate Studies

WO master (voltijd)


Rijksuniversiteit Groningen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 13e plek van 16 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Real Estate Studies studeren?

De universitaire masteropleiding Vastgoedkunde is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is vooral gericht op vastgoedontwikkeling, met een verkenning van de verschillende vastgoedmarktsegmenten (woningen, winkels, kantoren, bedrijfslocaties). Andere thema's waaraan je aandacht besteedt zijn het grondbeleid en de planologische, juridische en financiële aspecten van vastgoedontwikkeling.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60659
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingEconomie
InstellingRijksuniversiteit Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Real Estate Studies

Wat kost het om WO Real Estate Studies te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Real Estate Studies) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60659

Waar kan je Real Estate Studies studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Rijksuniversiteit Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Economie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.