Master Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) - Rijksuniversiteit Groningen (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)

WO master (voltijd)


Rijksuniversiteit Groningen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 8e plek van 35 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Functionaliteit van het Recht (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De opleiding is gericht op de wetenschappelijke studie van het recht in een internationale context.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
Avondonderwijsja
DUO-studiecode60606
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingRecht
InstellingRijksuniversiteit Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)

Wat kost het om WO Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) aan de Rijksuniversiteit Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60606

Waar kan je Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek (research) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Rijksuniversiteit Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Recht. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.