Master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) - Universiteit Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

WO master (voltijd)


Universiteit Utrecht

2 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 2 van heel nederland binnen de studierichting WO Pedagogiek en Onderwijskunde.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 16 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Educational Sciences: Learning in Interaction (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De opleiding is gericht op het opleiden van onderwijskundige onderzoekers die oplossingen voor onderwijs- en opleidingsproblemen kunnen ontwikkelen die gebaseerd zijn op goed wetenschappelijk onderzoek. Zij maken daarbij gebruik van een systematische en methodische werkwijze en van wetenschappelijke kennis. Zij verkrijgen inzicht in de belangrijkste onderwijskundige visies, theorieŰn en modellen. Zij leren problemen in het reguliere en niet-reguliere onderwijs onderkennen, analyseren en oplossen. Centraal staan vragen over de manier waarop kennis en vaardigheden zo effectief, efficiŰnt en bevredigend mogelijk kan worden verworven en de wijze waarop het onderwijs kan worden georganiseerd en verbeterd. Dit allemaal uitgaande van de rol van interactie daarin.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60749
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingPedagogiek en Onderwijskunde
InstellingUniversiteit Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

Wat kost het om WO Educational Sciences: Learning in Interaction (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)´┐Ż 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Educational Sciences: Learning in Interaction (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60749

Waar kan je Educational Sciences: Learning in Interaction (research) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Pedagogiek en Onderwijskunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.