Master Aquaculture and Marine Resource Management - Wageningen University (Wageningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Aquaculture and Marine Resource Management

WO master (voltijd)


Wageningen University

1 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 1 van heel nederland binnen de studierichting WO Diergeneeskunde en Dierwetenschappen.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 3 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Aquaculture and Marine Resource Management aan de Wageningen University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Aquaculture and Marine Resource Management studeren?

De universitaire masteropleiding Aquaculture and Fisheries is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op het gebruik voor de voedselproductie, maar ook is er aandacht voor recreatie en natuurbeheer en het houden van vissen als huisdier. Voor de bestudering van visteelt en visserij worden verschillende ingangen gekozen. Men kan bezig zijn vanaf het moleculaire niveau tot aan het gehele ecosysteem.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Aquaculture and Marine Resource Management aan de Wageningen University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60804
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingDiergeneeskunde en Dierwetenschappen
InstellingWageningen University
StadWageningen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Aquaculture and Marine Resource Management

Wat kost het om WO Aquaculture and Marine Resource Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Aquaculture and Marine Resource Management aan de Wageningen University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Aquaculture and Marine Resource Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60804

Waar kan je Aquaculture and Marine Resource Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Wageningen University

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Diergeneeskunde en Dierwetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.