Master Executive Master of Management in Education - TIAS School for Business and Society (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Executive Master of Management in Education

WO master (deeltijd)


TIAS School for Business and Society locatie Utrecht

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Executive Master of Management in Education aan de TIAS School for Business and Society locatie Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Executive Master of Management in Education studeren?

De postinitiële masteropleiding (wo) Executive Master of Management and Education uit diverse wetenschapsgebieden en verschillende sectoren verbreden je blikveld. De focus op praktische relevantie en toepasbaarheid (‘project-based learning’) brengt een fundamentele en vaak verrassende heroriëntatie op de eigen werkkring teweeg; deelnemers leren van buiten de organisatie naar binnen te kijken door de ogen van de stakeholders met als resultaat te leren object- en veranderingsgeoriënteerd te zijn. Het samenwerken met en leren van ervaren managers uit verschillende sectoren in een open en kritische sfeer leidt tot een hoogwaardig relatienetwerk. Deelnemers worden uitgedaagd om na te denken over de langere termijn ontwikkelingen in hun organisatie en de gevolgen daarvan voor hun (persoonlijke) positie als manager, zodat zij in staat zijn hun eigen koers uit te zetten en te varen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Executive Master of Management in Education aan de TIAS School for Business and Society locatie Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75079
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingTIAS School for Business and Society locatie Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Executive Master of Management in Education

Wat kost het om WO Executive Master of Management in Education te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Executive Master of Management in Education aan de TIAS School for Business and Society locatie Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Executive Master of Management in Education) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75079

Waar kan je Executive Master of Management in Education studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
6,51 dt WO ma Executive Master of Management in Education Tilburg TIAS School for Business a [...]  dt
- WO ma Executive Master of Management in Education Utrecht TIAS School for Business a [...]  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.