Master Master of Brand, Design and Reputation Management - European Institute For Brand Management (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master of Brand, Design and Reputation Management

HBO master (deeltijd)


European Institute For Brand Management

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenquÔŅĹteerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master of Brand, Design and Reputation Management aan de European Institute For Brand Management (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master of Brand, Design and Reputation Management studeren?

De postinitiŽle masteropleiding (hbo) Brand, Design and Reputation Management legt het accent op de integratie van drie vakgebieden die zich bezighouden met vraagstukken rond het creŽren van immateriŽle meerwaarde. Deze vakgebieden kennen elk hun eigen ontstaansgeschiedenis en hebben grotendeels hun eigen begrippen- en modellenkader ontwikkeld. Uiteindelijk wordt ťťn van de drie vakgebieden als uitstroomvariant gekozen om van daaruit individuele opdrachten en de thesis uit te werken.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master of Brand, Design and Reputation Management aan de European Institute For Brand Management. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70171
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingCommerciŽle economie
InstellingEuropean Institute For Brand Management
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master of Brand, Design and Reputation Management

Wat kost het om HBO Master of Brand, Design and Reputation Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master of Brand, Design and Reputation Management aan de European Institute For Brand Management? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master of Brand, Design and Reputation Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70171

Waar kan je Master of Brand, Design and Reputation Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de European Institute For Brand Management

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO CommerciŽle economie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.