Master Kunstonderwijs en Communicatie - Universiteit Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Kunstonderwijs en Communicatie

WO master (voltijd)


Universiteit Utrecht

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Kunstonderwijs en Communicatie aan de Universiteit Utrecht en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Kunstonderwijs en Communicatie studeren?

De universitaire masteropleiding Kunstonderwijs en Communicatie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is een voorbereiding op een onderwijsfunctie, educatieve functie of voorlichtingsfunctie. Je doet kennis op van kunst en cultuur en leert die inzichten over te brengen op anderen. Daarvoor doe je communicatieve, didactische en onderwijskundige kennis, inzichten en vaardigheden op die van belang zijn in de educatieve sector. Je kunt kiezen uit de richtingen kunstgeschiedenis en muziekwetenschap. Na afronding van de opleiding heb je een eerstegraads onderwijsbevoegdheid.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Kunstonderwijs en Communicatie aan de Universiteit Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60701
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingUniversitaire lerarenopleiding
InstellingUniversiteit Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Kunstonderwijs en Communicatie

Wat kost het om WO Kunstonderwijs en Communicatie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Kunstonderwijs en Communicatie aan de Universiteit Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Kunstonderwijs en Communicatie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60701

Waar kan je Kunstonderwijs en Communicatie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Universitaire lerarenopleiding. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.