Collegegeld en studiekosten HBO Pedagogiek - Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Collegegeld en studiekosten Pedagogiek - Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen


Instellingscollegegeld en studiekosten van alle HBO- en WO-opleidingen

Info over collegegeld en studiekosten voor aanstaande studenten

Je wilt HBO Pedagogiek studeren aan de Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen (deeltijdstudie) en je bent benieuwd naar de kosten van die opleiding? Of je gaat een tweede studie doen en je wil weten wat het instellingscollegegeld is bij de Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen? Op studie-kosten.nl vind je alle info over collegegeld en studiekosten op een rij!.

Collegegeld

Eens per jaar stelt de overheid nieuwe bedragen voor het wettelijk collegegeld vast. Bekijk de meest actuele collegegeldbedragen »

Collegegeld tweede studie

Ook vind je op studie-kosten.nl de meest actuele bedragen van het collegegeld tweede studie van de Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen op een rijtje. Dit bespaart je onnodig lang zoeken op de website van de instelling.

Collegegeld vergelijken

Wil je liever het collegegeld van HBO Pedagogiek van de Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen (deeltijdstudie) vergelijken met andere opleidingen, dan kun je ook terecht op www.studie-kosten.nl