WO Romaanse Talen en Culturen - Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Romaanse Talen en Culturen

WO bachelor (voltijd)


Radboud Universiteit Nijmegen

3 Deze bachelor is wat betreft studentenoordelen de nummer 3 van heel nederland binnen de studierichting WO Romaanse talen.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 3e plek van 9 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Romaanse Talen en Culturen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Romaanse Talen en Culturen studeren?

De universitaire bacheloropleiding Romaanse Talen en Culturen is gericht op de taal, taalkunde, letterkunde, cultuur en geschiedenis van onder andere Frankrijk, Italië, Spanje en Spaanstalig Amerika. Je concentreert je op een van deze talen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Universiteiten!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Romaanse Talen en Culturen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO bachelor (voltijd)
Bindend studieadvies40 ECTS
DUO-studiecode56074
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingFrans
StudierichtingRomaanse talen
InstellingRadboud Universiteit Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Universiteiten te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Universiteiten:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Romaanse Talen en Culturen

Wat kost het om WO Romaanse Talen en Culturen te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Romaanse Talen en Culturen aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Romaanse Talen en Culturen) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 56074

Waar kan je Romaanse Talen en Culturen studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Radboud Universiteit Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Romaanse talen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.