HBO Lerarenopleiding 2e graad Fries - NHL Hogeschool (Leeuwarden)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Lerarenopleiding 2e graad Fries

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


NHL Hogeschool

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Lerarenopleiding 2e graad Fries aan de NHL Hogeschool en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Lerarenopleiding 2e graad Fries studeren?

De hbo bacheloropleiding Leraar Fries VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep van leraar in het voortgezet onderwijs of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Je verwerft kennis van de Friese taal, literatuur en cultuur. Je leert hoe je stof uitlegt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. Verder leer je hoe je overleg met collega's voert. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Lerarenopleiding 2e graad Fries aan de NHL Hogeschool. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
Bindend studieadvies50 ECTS
DUO-studiecode35144
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLerarenopleiding talen
InstellingNHL Hogeschool
StadLeeuwarden (Friesland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Lerarenopleiding 2e graad Fries

Wat kost het om HBO Lerarenopleiding 2e graad Fries te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Lerarenopleiding 2e graad Fries aan de NHL Hogeschool? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Lerarenopleiding 2e graad Fries) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 35144

Waar kan je Lerarenopleiding 2e graad Fries studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de NHL Hogeschool

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Lerarenopleiding talen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.