HBO Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche - IVA Driebergen Business School (Driebergen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


IVA Driebergen Business School

1 Deze bachelor is wat betreft studentenoordelen de nummer 1 van heel nederland binnen de studierichting HBO Bedrijfskunde en management.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 30 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche aan de IVA Driebergen Business School en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche studeren?

De hbo bacheloropleiding Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche is in eerste instantie gericht op de (inter)nationale autobranche, maar biedt ook een goede basis voor een loopbaan in andere bedrijfstakken. Je leert hoe bedrijven zijn georganiseerd en hoe auto's worden geproduceerd, geïntroduceerd en geëxporteerd. Na de opleiding kun je werk vinden in de autobranche, de transportsector of de zakelijke dienstverlening.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche aan de IVA Driebergen Business School. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode34935
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingIVA Driebergen Business School
StadDriebergen (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche

Wat kost het om HBO Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche aan de IVA Driebergen Business School? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34935

Waar kan je Hogere Managementopleiding voor de Mobiliteitsbranche studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de IVA Driebergen Business School

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.