Master Health Care and Social Work - Saxion (Enschede)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Health Care and Social Work

HBO master (deeltijd)


Saxion Enschede

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 1e plek van 16 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Health Care and Social Work aan de Saxion Enschede (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Health Care and Social Work studeren?

De hbo masteropleiding Health Care and Social Work is gericht op de gezondheidszorg en welzijnswerk. De opleiding leidt op tot het ontwikkelen van een breed perspectief op deze dynamische werkvelden. Op deze manier ben je in staat om vanuit de theorie beleid te ontwikkelen, deze te implementeren in de praktijk en oplossingen te zoeken voor nieuwe problemen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Health Care and Social Work aan de Saxion Enschede. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode40101
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMaatschappelijk Werk en Dienstverlening
InstellingSaxion Enschede
StadEnschede (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Health Care and Social Work

Wat kost het om HBO Health Care and Social Work te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Health Care and Social Work aan de Saxion Enschede? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Health Care and Social Work) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 40101

Waar kan je Health Care and Social Work studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Saxion Enschede

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.